Ingyenes Webinar bútorgyártók számára

Ingyenes Webinar bútorgyártók számára

2020 Spaces Webinar Szoftver

2020 Insight: Ingyenes Webinar bútorgyártók számára

Gördülékeny folyamatok a digitalizáció által, egy ágazati szoftver segítségével New: Kiváló folyamatok a digitalizáció által, egy ágazati szoftver segítségével

Július 15, 2021 | 10

A bútoriparon belül a projektek egyre nagyobb teret nyernek és ezzel számos kihívást támasztanak a meglévő szervezettel szemben. Ez lehet akár időrabló ajánlat készítés, vagy a kiírásoknak megfelelő dokumentáció elkészítése, vagy a projektek nyomonkövetése a gyártásban, helyes és időben történő elszállítása, illetve elszámolása is. A „Kiváló folyamatok a digitalizáció által, egy ágazati szoftver segítségével“ webinariumon bemutatjuk Önöknek, hogy hogyan lehet egy átfogó szoftverrel kézben tartani a folyamatokat az ajánlat adástól, a gyártáson át, a helyszíni szerelésig, beleértve az elszámolásokat is.

Tóth Gábor a 2020 tanácsadója betekintést nyújt Önöknek alkalmazási példákon keresztül a folyamatok digitalizálásába, és Gróf Csabával, az ERTL Faipari Kft projekt menedzserével közösen gyakorlati oldalról mutatják be, hogy az ERTL Faipari Kft hogyan digitalizálta folyamatait a 2020 Insight segítségével, beleértve a részletes projektmenedzsmentet is.

Gyűjtse össze a tippeket és tanácsokat az Ön folyamatainak optimalizálásához és ismerje meg a bútoripar számára kifejlesztetett, több mint 300 gyártó cégnél világszerte implementált 2020 Insight megoldásunkat.

A webinar során átadandó tudás:

  • Folyamatok áttekintése a projekt gyártás esetén
  • Lehetőségek a folyamatok digitalizálására a project gyártás esetén
  • A digitalizálás előnyei a bútorgyártók számára
  • Betekintés a 2020 Insight End-to-End megoldásába, ami magában foglalja az ERP, MES, CAD/CAM, projeket- és szerelés menedzsment szoftverkomponenseket is
  • Tippek és trükkök az ERTL Faipari Kft-től

A 2020 -ről


Több mint 30 éve fejleszt és implementál a 2020 Technologies GmbH ágazatspecifikus szoftvereket a Bútor és Fafeldolgozó ipar számára és preferált partner a bútorgyártók, azok beszállítói, valamint a projekt gyártók részére, a cégek digitális transzformációjának támogatására. A 2020 Technologies GmbH osnabrücki telephelye része a 2020 USA (Westwood, Massachusetts) vállalatnak, amely több mint 800 dolgozót foglalkoztat, 11 országban rendelkezik saját telephellyel és támogat ügyfeleket a világ minden táján. Az osnabrücki iroda központi Sales & Service telephely az EMEA régióban. Mindemellett Osnabrückben található termékfejlesztési, Professional Service, Human Resources és Marketing részleg is.

A 2020 protfolióhoz tartoznak még a következő ágazatspecifikus megoldások:
* End-to-End * ERP * MES * CAD/CAM * Omnichannel * 3D Tervezés

Share this Post